„Nálunk nincsenek kis és nagy ügyek, csak emberek, akik szívüket és tudásuk legjavát tették bele a vállalkozásukba, legyen szó kis családi vállalkozásról vagy időközben multinacionális vállalattá növekvő start upról. Ezért igyekszünk elérhető, érthető és gyors jogi tanácsadást nyújtani, és úgy kezelni ügyfeleink vállalkozását, mintha a sajátunk lenne.”

Szellemi tulajdonjogra specializálódott ügyvédi iroda vagyunk, összetartó, a területünkön kimagasló tapasztalattal rendelkező csapattal.

Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több magyar és külföldi ügyvéd kollégától kapunk megbízást, mert szeretnék jó kezekben tudni ügyfeleik védjegy- vagy szerzői jogi ügyeit. Fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy az évi több ezer szabadalom fenntartási díját és a több száz védjegy megújítást a lehető leghatékonyabban, de hibáktól mentesen kezeljük.

Hiszünk abban – és ezt az elmúlt évek tapasztalatai is alátámasztják, – hogy sokszor a legkilátástalanabb bitorlási, felszólalási ügyekben is van esély megegyezni, megfelelő, asszertív kommunikációval közelíteni a felek álláspontját.

Szenvedélyesen szeretünk kutatni, elmélkedni, minden oldalról körbejárni az adott jogi problémát. Az elmúlt több, mint tíz évben olyan sokrétű hazai és nemzetközi tapasztalatra tettünk szert a védjegykutatások terén, amivel szakterületünk meghatározó szereplőjévé váltunk.